Lamscouscous op Algerijnse wijze - couscous au monton à l'algéroise
★
★
★
★
★
Een recept van André Dominé.
U vindt dit recept op pagina 321 in Culinaria Frankrijk .
- Keuken:
- Mediterraans / Frans
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- vlees / groenten, aardappels en peulvruchten / couscous/bulgur/quinoa / boter en olie
Ingrediënten
- bleekselderij
- cayennepeper
- courgette
- couscous
- gemalen komijn
- kikkererwten
- knoflook
- lamsgehakt
- lamsschouder
- mild paprikapoeder
- nootmuskaat
- olie
- pastinaak
- peper
- ras el hanout
- savooiekool
- ui
- verse koriander
- verse peterselie
- wortel
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.