Gemengde groente met mosselen en bloedworst - ollada de petits légumes aux moules et boudin noir
★
★
★
★
★
Een recept van André Dominé.
U vindt dit recept op pagina 356 in Culinaria Frankrijk .
- Keuken:
- Frans / Catalaans
- Gang:
- voorgerecht / lunchgerecht
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon / orgaanvlees
Ingrediënten
- aardappel
- artisjok
- catalaanse bloedworst
- courgette
- groentebouillon
- mosselen
- prei
- sagi
- sperziebonen
- tomaat
- wortel
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.