Inktvisjes met artisjokken en notencrème - supions aux artichauts, vinaigrette à l'orange et crème aux noix

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 364 in Culinaria Frankrijk .

Keuken:
Frans / Catalaans
Gang:
voorgerecht
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Bagna cauda

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Zeeduivel met prosciutto & kappertjes

Een recept uit

Florent in Utrecht: ‘bistronomie met bravoure’

Een recept uit Isabel

Zeeduivel met prosciutto & kappertjes

Een recept uit