Kippenvleugel en langoest met citroen en gember - ailes de poulet, langouste au citron et au gingembre
★
★
★
★
★
Een recept van André Dominé.
U vindt dit recept op pagina 364 in Culinaria Frankrijk .
- Keuken:
- Frans / Catalaans
- Gang:
- voorgerecht / hoofdgerecht
- Soort:
- stoofgerecht / vis/schaaldieren/schelpdieren / gevogelte
Ingrediënten
- boter
- citroenrasp
- gemberwortel
- kippenvleugels
- knoflook
- langoest
- nieuwe aardappel
- olie
- soepgroenten
- vanillestokje
- water
- witte wijn
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.