Kalfskopragout met kruidensaus - tête de veau en estouffade, condiments et aromates en ravigote
★
★
★
★
★
Een recept van André Dominé.
U vindt dit recept op pagina 381 in Culinaria Frankrijk .
- Keuken:
- Frans
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- stoofgerecht / vlees
Ingrediënten
- augurk
- azijn
- bladerdeeg
- bleekselderij
- bloem
- druivenpitolie
- ei
- eidooier
- grof zeezout
- kalfskop
- kappertjes
- kruidnagel
- laurierblad
- mosterd
- peperkorrel
- prei
- rode-wijnazijn
- ui
- verse peterselie
- peper
- wortel
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.