Filet van rode barbeel en kleine inktvisjes, gevuld met aubergineragout - les filets de rougets et petits encornets farcis de Méditerranée-poèlée aux aubergines

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 395 in Culinaria Frankrijk .

Keuken:
Frans / Provençaals
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Caponata met bleekselderij, aubergine en tomaat

delicious. magazine - 2007-06

Panella's met Caponata

Een recept uit Alice Hart en Lisa Linder - Vegalicious

Caponata: zoetzure aubergines met tomaten, bleekselderij, kappertjes en olijven

Een recept uit J. Gosney en Rick Stein - Mediterrane Odyssee

Gefrituurde groente

Een recept uit Eckart Witzigmann - Junges Gemüse