Filet van rode barbeel en kleine inktvisjes, gevuld met aubergineragout - les filets de rougets et petits encornets farcis de Méditerranée-poèlée aux aubergines
★
★
★
★
★
Een recept van André Dominé.
U vindt dit recept op pagina 395 in Culinaria Frankrijk .
- Keuken:
- Frans / Provençaals
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten
- aubergine
- bleekselderij
- boter
- chipolataworstjes
- citroensap
- tijm
- inktvisjes
- knoflook
- kreeftensoep
- laurierblad
- olijfolie
- paneermeel
- rijst
- rode barbeelfilet
- rode côte de provence
- sjalot
- snijbietblad
- ui
- verse peterselie
- peper
- witte wijn
- zeezout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.