Konijnenrug gevuld met tapenade - ràble de lapin farci à la tapenade
★
★
★
★
★
Een recept van André Dominé.
U vindt dit recept op pagina 414 in Culinaria Frankrijk .
- Keuken:
- Frans / Provençaals
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- wild
Ingrediënten
- ansjovis
- bleekselderij
- bouquet garni
- knoflook
- konijnenrug
- olijfolie
- ui
- peper
- witte wijn
- wortel
- zout
- zwarte olijven
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.