Konijnenrug gevuld met tapenade - ràble de lapin farci à la tapenade

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 414 in Culinaria Frankrijk .

Keuken:
Frans / Provençaals
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
wild

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Bagna cauda

Een recept uit Toussie Salomonson - Het groot fondue boek

Garnalenburger

Een recept uit André Amaro - Dit is geen kookboek

Vitello tonnato

Een recept uit Jean Beddington - Bouillon

Gebakken schol met koolrabi-salsa

Een recept uit Yolanda van der Jagt, Job Franken en S. Benjamins - Lekker Hollands