Appelgebakjes met noten, pijnboompitten en rozijnen - la tartelette feuilletée aux pommes, noix, pignons et raisins florentins

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 424 in Culinaria Frankrijk .

Keuken:
Frans / Provençaals
Gang:
nagerecht
Soort:
fruit / gebak, koek, taart, pudding

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Hot Green Apple Gel

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [4]

Compressed or impregnated Apple

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Appel in grenadinesiroop

Een recept uit Eckart Witzigmann - Kochen für zwei

Mispelgelei

Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal