Piemontese penssoep - minestra di trippa alla piemontese
Een recept van Inge Kappert.
U vindt dit recept op pagina 265 in Culinaria Europese specialiteiten - deel II .
- Keuken:
- Europees / Italiaans
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- vlees / soep/bouillon / groenten, aardappels en peulvruchten / orgaanvlees
Ingrediënten
- bleekselderij
- boter
- kalfspens
- kruimige aardappel
- laurierblad
- parmezaanse kaas
- prei
- salieblaadjes
- savooiekool
- spek
- ui
- vleesbouillon
- zout
- zwarte peper
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.