Vissoep - kakaviá
Een recept van Inge Kappert.
U vindt dit recept op pagina 317 in Culinaria Europese specialiteiten - deel II .
- Keuken:
- Europees / Grieks
- Gang:
- lunchgerecht / hoofdgerecht
- Soort:
- soep/bouillon / vis
Ingrediënten
- aardappel
- citroensap
- knoflook
- laurierblad
- middellandse-zeevis
- olijfolie
- tomaat
- ui
- verse bladselderij
- verse dille
- verse peterselie
- wortel
- zout
- zwarte peper
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.