AH eetboekenreeks 7 - Amuses
Tapas, mezze, antipasti en fingerfood
We hebben 78 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals **AH eetboekenreeks 7 - Amuses **, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
Hoofdredactie Reijer Blankenspoor
Recepten: Mirjam Bakker e.a.
Fotografie: Bart Nieuwenhuijs e.a.
jaar 1999
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit AH eetboekenreeks 7 - Amuses
Een greep uit de 78 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: chèvre de bellay-kaas, melk, paprika, peper, soesjes, verse bieslook en zongedroogde tomaten in olie
Keuken: Europees
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: ansjovisfilet, boter, drumsticks, peper, rode pesto en zwarte olijven zonder pit
Keuken: Mediterraans
Soort: stoofgerecht / gevogelte
Ingrediënten: ei, frituurolie, gemberwortel, kabeljauwfilet, knoflook, kokosrasp, maïzena, rode peper, serehpoeder, vissaus en zout
Keuken: Thais
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / frituur
Ingrediënten: cocktailgarnalen, knoflook, limoen, olijfolie, rode peper, roodlof en zout
Keuken: Mediterraans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: crème fraîche, ei, gorgonzola, medium dry sherry, olijfolie, peper, verse rozemarijn, wit casinobrood en zout
Keuken: Italiaans
Soort: brood en broodgerecht / vegetarisch
Ingrediënten: bier, bloem, broccoli, citroensap, ei, frituurolie, mayonaise, rucola en zout
Keuken: Mediterraans
Soort: vegetarisch / frituur
Ingrediënten: ansjovisfilets, cherrytomaten, croutons, knoflook, melk, olijfolie, peper, roomboter en walnotenolie
Keuken: Mediterraans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: boter, ei, zelfrijzend bakmeel en zout
Keuken: Europees
Soort: gebak, koek, taart, pudding
Ingrediënten: bloem, boter, ei, groene pesto, melbatoast, milde olijfolie, ricotta, verse basilicum, zonnebloempitten en zout
Keuken: Italiaans
Soort: quiche / vegetarisch
Ingrediënten: bloem, djinten, ei, hot peppersauce, knoflook, olie, paprikapoeder, polenta, sherryazijn, oregano, zalmfilet en zout
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: cognac, crème fraîche, croissants, gerookte eendenborst, groene peperkorrels, rucolacress, tomatenpuree, vloeibare honing en zout
Soort: gevogelte
Ingrediënten: citroen, karwijzaad, ketoembar, knoflook, rode peper, sardines in blik en verse koriander
Keuken: Mediterraans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: bosui, cocktailgarnalen, dijonmosterd, gemberwortel, sojasaus en sushirijst
Keuken: Japans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / rijst
Ingrediënten: bosui, gerookte kipfilet, sojasaus, norivel, sushirijst en wortelsalade
Keuken: Aziatisch / Japans
Soort: gevogelte
Ingrediënten: achterham, bruine basterdsuiker, dijonmosterd, frituurolie, knoflookbieslook, kruidnagelpoeder, tortilla, roomkaas en zout
Keuken: Amerikaans
Soort: tortilla / vlees / frituur
Ingrediënten: belegen kaas, bloem, boter, citroensap, ei, frituurolie, kipfilet, knoflook, paneermeel, paprikapoeder, rauwe ham, verse peterselie, versgemalen zwarte peper en zout
Keuken: Spaans
Soort: vlees / frituur
Ingrediënten: eierdooier, melk, mosterd, pannenkoekmix, peper, slagroom, verse dille, visbouillontablet, witte wijn, zalm en zout
Keuken: Europees
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / pannenkoeken en flensjes
Ingrediënten: cayennepeper, citroensap, griekse yoghurt, kikkererwten, knoflook, olijfolie, paprikapoeder, peper, sesamzaad, suiker, verse peterselie en zout
Keuken: Mediterraans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: amandelschaafsel, avocado, citroensap, guacamole-seasoning-mix, tomatensaus en verse koriander
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: ansjovisfilet, baguette, cayennepeper, groene olijven met knoflook, knoflook, olijfolie, provençaalse kruiden, sjalot, tomatenpuree en tonijn in olie
Keuken: Italiaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Toon alle 78 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar