Mirjam Bakker-van Dam - AH eetboekenreeks 7 - Amuses

AH eetboekenreeks 7 - Amuses

Tapas, mezze, antipasti en fingerfood

Een boek van Mirjam Bakker-van Dam

We hebben 78 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken uw kookboeken, zoals **AH eetboekenreeks 7 - Amuses **, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.

Hoofdredactie Reijer Blankenspoor

Recepten: Mirjam Bakker e.a.

Fotografie: Bart Nieuwenhuijs e.a.

jaar 1999


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit AH eetboekenreeks 7 - Amuses

Een greep uit de 78 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit Mirjam Bakker-van Dam - AH eetboekenreeks 7 - Amuses

Amuse / diner uit AH eetboekenreeks 7 - Amuses :

Haringbonbons

Ingrediënten:
granny smith, olijfolie, peper, rode biet, roggebrood, verse bieslook, zout en zoute haring

Keuken:
Hollands
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Mirjam Bakker-van Dam - AH eetboekenreeks 7 - Amuses

Picknick / diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit AH eetboekenreeks 7 - Amuses :

Crostini met vistapenade

Ingrediënten:
ansjovisfilet, baguette, cayennepeper, groene olijven met knoflook, knoflook, olijfolie, provençaalse kruiden, sjalot, tomatenpuree en tonijn in olie

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Mirjam Bakker-van Dam - AH eetboekenreeks 7 - Amuses

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit AH eetboekenreeks 7 - Amuses :

Albondigas

Ingrediënten:
droge witte wijn, ei, gezeefde tomaten, half-om-halfgehakt, knoflook, nootmuskaat, olijfolie, peper, rode peper, sjalot, verse peterselie, witbrood en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees
Een recept uit Mirjam Bakker-van Dam - AH eetboekenreeks 7 - Amuses

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit AH eetboekenreeks 7 - Amuses :

Krokante spinazie-fillorolletjes

Ingrediënten:
ei, eierdooier, fillobladerdeeg, milde olijfolie, parmezaanse kaas, peper, sesamzaad, spinazie en zout

Keuken:
Mediterraans / Grieks
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch
Een recept uit Mirjam Bakker-van Dam - AH eetboekenreeks 7 - Amuses

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit AH eetboekenreeks 7 - Amuses :

Pangsit met garnalen en gehakt

Ingrediënten:
bosui, eiwit, fillobladerdeeg, frituurolie, garnalen, ketjap manis, knoflook, rundergehakt, sambalsaus hot en verse selderij

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren / frituur
Een recept uit Mirjam Bakker-van Dam - AH eetboekenreeks 7 - Amuses

Amuse / diner / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit AH eetboekenreeks 7 - Amuses :

Gestoomde zalmflensjes

Ingrediënten:
eierdooier, melk, mosterd, pannenkoekmix, peper, slagroom, verse dille, visbouillontablet, witte wijn, zalm en zout

Keuken:
Europees
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pannenkoeken en flensjes
Een recept uit Mirjam Bakker-van Dam - AH eetboekenreeks 7 - Amuses

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit AH eetboekenreeks 7 - Amuses :

Spaanse kipkroketjes met rauwe ham

Ingrediënten:
belegen kaas, bloem, boter, citroensap, ei, frituurolie, kipfilet, knoflook, paneermeel, paprikapoeder, rauwe ham, verse peterselie, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / frituur
Een recept uit Mirjam Bakker-van Dam - AH eetboekenreeks 7 - Amuses

Buffet / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit AH eetboekenreeks 7 - Amuses :

Canapés met gerookte kip

Ingrediënten:
ansjovisfilet, cayennepeper, gerookte kipfilet, knoflookbieslook, stokbrood, trostomaat en zwarte olijven zonder pit

Keuken:
Mediterraans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / brood en broodgerecht
Een recept uit Mirjam Bakker-van Dam - AH eetboekenreeks 7 - Amuses

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit AH eetboekenreeks 7 - Amuses :

Auberginekaviaar met walnoten en feta

Ingrediënten:
aubergine, citroensap, feta, groene paprika, knoflook, olijfolie, peper, rode paprika, rode-wijnazijn, verse peterselie, walnoten en zout

Keuken:
Grieks
Soort:
vegetarisch
Toon alle 78 recepten in dit boek
U dient eerst in te loggen of aan te melden, voordat u verder kunt gaan.