AH eetboekenreeks 7 - Amuses
Tapas, mezze, antipasti en fingerfood
We hebben 78 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals **AH eetboekenreeks 7 - Amuses **, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
Hoofdredactie Reijer Blankenspoor
Recepten: Mirjam Bakker e.a.
Fotografie: Bart Nieuwenhuijs e.a.
jaar 1999
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit AH eetboekenreeks 7 - Amuses
Een greep uit de 78 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: belegen kaas, bloem, boter, citroensap, ei, frituurolie, kipfilet, knoflook, paneermeel, paprikapoeder, rauwe ham, verse peterselie, versgemalen zwarte peper en zout
Keuken: Spaans
Soort: vlees / frituur
Ingrediënten: ansjovisfilet, citroensap, kastanjechampignons, olijfolie, peper, rode pesto, slagroom, verse peterselie, roomkaas en zout
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: bosui, gerookte kipfilet, sojasaus, norivel, sushirijst en wortelsalade
Keuken: Aziatisch / Japans
Soort: gevogelte
Ingrediënten: citroensap, mosselen, olijfolie, pijnboompitten, suiker, knoflook, verse dille, verse peterselie en witte peper
Ingrediënten: blanke natuurazijn, suiker, sushirijst en zout
Keuken: Japans
Soort: rijst
Ingrediënten: cranberrycompote, droge sherry, gerookte eendenborst, gewelde pruimen en verse kervel
Soort: gevogelte
Ingrediënten: droge witte wijn, ei, gezeefde tomaten, half-om-halfgehakt, knoflook, nootmuskaat, olijfolie, peper, rode peper, sjalot, verse peterselie, witbrood en zout
Keuken: Spaans
Soort: vlees
Ingrediënten: citroensap, haring, krieltjes, olijfolie, peper, sjalot, verse dille, vloeibare honing en zout
Keuken: Europees
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: ciabatta, knoflook, manchego, olijfolie, verse bieslook en zongedroogde tomaten in olie
Keuken: Spaans
Soort: brood en broodgerecht / vegetarisch / kaas
Ingrediënten: fillobladerdeeg, half-om-halfgehakt, knoflook, olie, sesamolie, sesamzaad, sherry, sojasaus, spinazie, suiker en tabasco
Keuken: Aziatisch
Soort: vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Ingrediënten: alfalfa, gerookte kalkoenfilet, grove zaanse mosterd, mayonaise, mierikswortel, ricotta, selderiezout, verse bieslook en vierkornbrot
Soort: brood en broodgerecht / gevogelte
Ingrediënten: kappertjes, verse peterselie en zwarte olijven zonder pit
Ingrediënten: bloem, boter, kippenlevertjes, mangochutney, peper, tuinkers en zout
Soort: gevogelte
Ingrediënten: arachideolie, bosui, carpaccio, chinese sojasaus, gemberbolletjes op siroop, gembersiroop, kroepoek, sherryazijn en tabasco
Keuken: Aziatisch
Soort: carpaccio/tartaar / vlees
Ingrediënten: chorizo, groene olijven met piment, limoen, mayonaise, zure mosselen en verse peterselie
Keuken: Spaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: bacon, peper, roomboter, vastkokende aardappel, verse bieslook, zout en zure room
Keuken: Amerikaans
Soort: vlees / barbecue/grill
Ingrediënten: ansjovisfilets, cherrytomaten, croutons, knoflook, melk, olijfolie, peper, roomboter en walnotenolie
Keuken: Mediterraans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: aubergine, citroensap, feta, groene paprika, knoflook, olijfolie, peper, rode paprika, rode-wijnazijn, verse peterselie, walnoten en zout
Keuken: Grieks
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: balsamicoazijn, oester, olijfolie, thaise vissaus, verse bieslook en vloeibare honing
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: citroensap, granny smith, roquefort, spekjes, verse peterselie, walnoten en witlof
Keuken: Europees
Soort: vlees
Toon alle 78 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar