Zwaardvis of schol met tomatentapenade
Een recept van Mirjam Bakker-van Dam.
U vindt dit recept op pagina 38 in AH eetboekenreeks 7 - Amuses .
Dit recept is tevens online te openen
- Keuken:
- Mediterraans
- Gang:
- amuse
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
- Bereidingstijd:
- 15 minuten
Ingrediënten
- ansjovisfilet
- kappertjes
- pijnboompitten
- scholfilet
- tomaat
- verse basilicum
- zwaardvissteak
- zwarte olijven zonder pit
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.