Zwaardvis of schol met tomatentapenade

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 38 in AH eetboekenreeks 7 - Amuses .

Dit recept is tevens online te openen

Keuken:
Mediterraans
Gang:
amuse
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Bereidingstijd:
15 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Spaghetti met radicchio, kappertjes, ansjovis en broodkruim

delicious. magazine - 2009-06

Kiprolletjes met ansjovis en kappertjes

Een recept uit Francesca Bazzuro - de zilveren lepel

Salade van lamstong, krokante kappers en ansjovis-hollandaise

Een recept uit delicious. magazine - 2016-05

Kappertjes tapenade

Een recept uit André Amaro - Dit is geen kookboek