Kastanjechampignons met ansjoviscrème

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 36 in AH eetboekenreeks 7 - Amuses .

Dit recept is tevens online te openen

Gang:
voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Bereidingstijd:
10 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Olijvenpasta - tapenade

Een recept uit J. Goldstein - De Middellandse Zee, een culinaire reis

Dressing met ansjovis en kappertjes

Een recept uit Jamie Oliver - The naked chef

Groene asperges met ansjovis

Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Witlofhapje met ansjovis

Serveersuggestie Witlofhapje met ansjovis