Gemengde salade - condijun
★
★
★
★
★
Een recept van Claudia Piras en Ruprecht Stempell.
U vindt dit recept op pagina 178 in Culinaria Italia .
- Keuken:
- Italiaans
- Gang:
- voorgerecht / lunchgerecht
- Soort:
- salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten
- ansjovis
- azijn
- ei
- gele paprika
- knoflook
- komkommer
- lente-ui
- olijfolie
- verse basilicum
- vleestomaat
- zout
- zoute zwarte olijven
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.