Gevuld runderbraadstuk - cotechino in galera

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 205 in Culinaria Italia .

Keuken:
Italiaans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
stoofgerecht / vlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Gerookt varkensvlees op Triëstijnse wijze

Een recept uit Daniela Garavini - Varkensvlees

Pizza rustica

Een recept uit M.B. Clark, Martin Brigdale en M. Clark - Trattoria

Spaanse ham, worst met manchego en membrillo

delicious. magazine - 2010-09

Hans worst, een traantje en vragen aan jullie worstmakers

Een recept uit Meneer Wateetons