Rauwkostschotel met dipsaus - pinzimonio

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 232 in Culinaria Italia .

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Gang:
voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti
Soort:
vegetarisch / groente

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Gortsoep - minestra d´orzo

Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Italian wedding soup

Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Bleekselderij voorbereiden voor een salade

Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

La grande insalata mista - Grote gemengde rauwe salade

Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken