Eenpansgerecht van peulvruchten en tarwe - imbrecciata
★
★
★
★
★
Een recept van Claudia Piras en Ruprecht Stempell.
U vindt dit recept op pagina 261 in Culinaria Italia .
- Keuken:
- Italiaans
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- vlees / groenten, aardappels en peulvruchten
Ingrediënten
- bouillon
- extra vergine olijfolie
- favabonen
- gort
- kievitsbonen
- kikkererwten
- linzen
- mais
- peper
- spek
- spelt
- tarwe
- tomatenpuree
- ui
- verse marjolein
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.