Gebraden houtduif - palombacce alla ghiotta
★
★
★
★
★
Een recept van Claudia Piras en Ruprecht Stempell.
U vindt dit recept op pagina 264 in Culinaria Italia .
- Keuken:
- Italiaans
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- stoofgerecht / wild en gevogelte
Ingrediënten
- citroenrasp
- citroensap
- droge rode wijn
- droge witte wijn
- extra vergine olijfolie
- houtduif
- knoflook
- oud witbrood
- peper
- salieblaadjes
- ui
- verse rozemarijn
- zout
- zwarte olijven zonder pit
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.