Ossenstaartragout - coda alla vaccinara
★
★
★
★
★
Een recept van Claudia Piras en Ruprecht Stempell.
U vindt dit recept op pagina 295 in Culinaria Italia .
- Keuken:
- Italiaans
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- stoofgerecht / vlees
Ingrediënten
- bleekselderij
- droge witte wijn
- extra vergine olijfolie
- gezeefde tomaten
- kaneelpoeder
- laurierblad
- majoraan
- nootmuskaat
- ossenstaart
- peper
- pijnboompitten
- prei
- pure chocolade
- rauwe ham
- rozijnen
- ui
- verse tijm
- wortel
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.