Biscuittaart met ricotta en abrikozengelei - cassata
★
★
★
★
★
Een recept van Claudia Piras en Ruprecht Stempell.
U vindt dit recept op pagina 445 in Culinaria Italia .
- Keuken:
- Italiaans
- Gang:
- nagerecht / bij de koffie
- Soort:
- koek en gebak
Ingrediënten
- abrikozengelei
- biscuitbodem
- gesuikerde vruchten
- kaneel
- maraschino
- pijnboompitten
- pistachenoten
- poedersuiker
- pure chocolade
- ricotta
- suiker
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.