Gnocchi op zijn Parijs

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 75 in La Mère Brazier .

Keuken:
Frans
Soort:
pasta/noodles

Ingrediënten

Bestel op ah.nl

Bereidingswijze

Zie bladzijde 252 voor de bereiding van “aardappelpuree, blz 252”. Zie bladzijde 255 voor de bereiding van “béchamelsaus, blz 255”. Zie bladzijde 75 voor de bereiding van “soezendeeg, blz 75”.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Gegratineerde haai met aardappels - palombo con patate al gratin

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Chaussons au jambon et légumes | Bladerdeeg met ham en groenten

Een recept uit Rachel Khoo - Mijn Franse keuken

Aardappels in bechamel - patate alla besciamella

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Amerikaanse kabeljauwkroketten - Auguste Escoffier, 1902

Een recept uit Johannes van Dam - Het krokettenboek