Lyonese saus

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 258 in La Mère Brazier .

Keuken:
Frans
Soort:
saus/dressing/jus

Ingrediënten

Bestel op ah.nl

Bereidingswijze

Zie bladzijde 264 voor de bereiding van “tomatensaus, blz 264”.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Bruine boter

Een recept uit J.C. Heidenreich, F.M. Stoll en W.H. de Groot - Het nieuwe Haagse kookboek

Duif met honing

Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Paling (aal), gestoofd

Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Zure saus gebonden met bloem

Een recept uit J.C. Heidenreich, F.M. Stoll en W.H. de Groot - Het nieuwe Haagse kookboek