Terug naar De groene bakplaat.

De groene bakplaat recepten

75 groenterecepten uit de oven

Rukmini Iyer

Overzicht van alle recepten

Een recept uit Rukmini Iyer - De groene bakplaat

Recept uit De groene bakplaat:

Groene groenten met bulgur & ricotta

Ingrediënten:
amandelen, bimi, biologische citroen, bulgur, groentebouillon, knoflook, munt, olijfolie, ras el hanout, ricotta, sperziebonen, splijtkool, zeezout en zwarte peper

Soort:
vegetarisch / ovenschotel
Een recept uit Rukmini Iyer - De groene bakplaat

Recept uit De groene bakplaat:

Creoolse champignon-preitaart

Ingrediënten:
babypreitjes, biologische citroen, bladerdeeg, cayennepeper, champignon, gerookte-paprikapoeder, olijfolie, roomkaas, spinazie, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Creools
Soort:
vegetarisch / ovenschotel
Een recept uit Rukmini Iyer - De groene bakplaat

Recept uit De groene bakplaat:

Puntpaprika's met artisjok & feta

Ingrediënten:
artisjokharten in olijfolie, biologische citroen, bladpeterselie, broodkruimels, feta, focaccia, olijfolie, pijnboompitten, puntpaprika en zwarte peper

Soort:
vegetarisch / ovenschotel
Een recept uit Rukmini Iyer - De groene bakplaat

Recept uit De groene bakplaat:

Panzanella van waterkers & pastinaak

Ingrediënten:
ciabatta, extra vergine olijfolie, honing, knoflook, olijfolie, pastinaak, radijs, rodewijnazijn, rozemarijn, stilton, waterkers, zeezout en zwarte peper

Soort:
salade / vegetarisch / ovenschotel
Een recept uit Rukmini Iyer - De groene bakplaat

Recept uit De groene bakplaat:

Bietjescurry met kikkererwten & kokos

Ingrediënten:
basmatirijst, bietjes, chilipeper, gember, gemberpoeder, kikkererwten, knoflook, kokosmelk, kokosschaafsel, komijn, koriander, kurkuma, plantaardige olie, ui en zeezout

Soort:
vegan / ovenschotel
Een recept uit Rukmini Iyer - De groene bakplaat

Recept uit De groene bakplaat:

Pompoen met uien, prei & feta

Ingrediënten:
crème fraîche, feta, flespompoen, groentebouillon, laurierblaadjes, preien, rode uien, roomboter, rozemarijn, tijm en zeezout

Soort:
vegetarisch / ovenschotel
Een recept uit Rukmini Iyer - De groene bakplaat

Recept uit De groene bakplaat:

Pompoencurry met spinazie

Ingrediënten:
chilipeper, citroen, flespompoen, gember, knoflook, komijn, koriander, passata, plantaardige olie, spinazie, ui en zeezout

Soort:
vegan / ovenschotel
Een recept uit Rukmini Iyer - De groene bakplaat

Recept uit De groene bakplaat:

Okra-curry met kikkererwten & amandelen

Ingrediënten:
amandelschaafsel, basmatirijst, chilipoeder, citroen, gember, gerookte-paprikapoeder, kikkererwten, knoflook, komijn, koriander, kurkuma, okra, plantaardige olie, tomatenblokjes in blik, ui, vegan yoghurt en zeezout

Soort:
vegan / ovenschotel
Een recept uit Rukmini Iyer - De groene bakplaat

Recept uit De groene bakplaat:

Miso-aubergines met tofu

Ingrediënten:
aubergine, biologische tofu, chilipeper, gember, knoflook, lente-ui, limoen, miso, sesamolie, sesamzaad, sojasaus, splijtkool en witte rijst

Soort:
vegan / ovenschotel
Een recept uit Rukmini Iyer - De groene bakplaat

Recept uit De groene bakplaat:

Gevulde venkel met champignons

Ingrediënten:
biologische citroen, brood, dragon, kastanjechampignon, olijfolie, panko, parmezaanse kaas, portobello, salade, venkelknollen, zeezout en zwarte peper

Soort:
vegetarisch / ovenschotel
Een recept uit Rukmini Iyer - De groene bakplaat

Recept uit De groene bakplaat:

Tarte tatin met wortel

Ingrediënten:
babywortels, bladerdeeg, brie, dijonmosterd, groene salade, olijfolie, tijm, zeezout en zwarte peper

Soort:
vegetarisch / ovenschotel
Een recept uit Rukmini Iyer - De groene bakplaat

Recept uit De groene bakplaat:

Bonenchili met avocadosalsa

Ingrediënten:
avocado, canellibonen, chipotle-chilivlokken, gerookte-paprikapoeder, groentebouillon, kastanjechampignons, kidneybonen, kokosyoghurt, komijn, koriander, korianderblaadjes, limoen, olijfolie, rode paprika, rode ui, tomatenblokjes in blik, tortillachips, ui, zeezout en zwarte bonen

Soort:
vegan / ovenschotel
Een recept uit Rukmini Iyer - De groene bakplaat

Recept uit De groene bakplaat:

Pittige wortel-bonencurry

Ingrediënten:
basmatirijst, bloemkool, chilipoeder, citroen, curryblaadjes, gember, kokosyoghurt, kurkuma, mosterdzaad, ongezouten pindas, plantaardige olie, sperziebonen, wortels en zeezout

Soort:
vegan / ovenschotel
Een recept uit Rukmini Iyer - De groene bakplaat

Recept uit De groene bakplaat:

Wortel-boerenkoolfattoush

Ingrediënten:
boerenkool, chantenaywortel, citroensap, dadels, extra vergine olijfolie, knoflook, pitabroodjes, puy-linzen, sumak, veldsla, zeezout en zwarte peper

Soort:
vegan / ovenschotel
Een recept uit Rukmini Iyer - De groene bakplaat

Recept uit De groene bakplaat:

Paddenstoelen in rode wijn met kaasscones

Ingrediënten:
boter, ei, groentebouillon, kastanjechampignon, knoflook, maïzena, melk, mini-portobello, olijfolie, overjarige cheddar, peterselie, rode wijn, rozemarijn, tarwebloem, ui, wijnsteenpoeder, zeezout en zwarte peper

Soort:
vegetarisch / ovenschotel
Een recept uit Rukmini Iyer - De groene bakplaat

Recept uit De groene bakplaat:

Ratatouille uit de oven

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, brood, courgette, knoflook, olijfolie, rode paprika, rode ui, tomatenblokjes, vegan parmezaanse kaas, witte broodkruimels, zeezout en zwarte peper

Soort:
vegan / ovenschotel
Een recept uit Rukmini Iyer - De groene bakplaat

Recept uit De groene bakplaat:

Boerenkool-borlotti-minestrone met ditalini

Ingrediënten:
basilicum, bleekselderij, boerenkool, borlottibonen, chilivlokken, citroen, ditalini, gerookte-paprikapoeder, groentebouillon, knoflook, olijfolie, pijnboompitten, tomatenblokjes in blik, ui, wortel, zeezout en zwarte peper

Soort:
vegan / ovenschotel
Een recept uit Rukmini Iyer - De groene bakplaat

Recept uit De groene bakplaat:

Bloemkool met kikkererwten & splijtkool

Ingrediënten:
bloemkool, citroen, gemberpoeder, gerookte-paprikapoeder, kikkererwten, komijnzaad, koriander, olijfolie, platbrood, pompoenpitten, rode ui, splijtkool, tahin, water, zeezout en zwarte peper

Soort:
vegan / ovenschotel
Een recept uit Rukmini Iyer - De groene bakplaat

Recept uit De groene bakplaat:

Eenvoudige dal met sjalotjes & cashewnoten

Ingrediënten:
banaansjalotjes, bruine linzen, cashewnoten, gember, granaatappel, knoflook, kokosmelk, komijn, koriander, kurkuma, laurierblaadje, limoen, plantaardige olie, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Indiaas
Soort:
vegan / ovenschotel