Gemarineerde zeebaars met avocado, shiso en mizuna
★
★
★
★
★
Een recept van Sergio Herman.
U vindt dit recept op pagina 106 in Sergio's smaakmakers .
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- vis
Ingrediënten
- arbequina olijfolie
- avocado
- chilivlokken
- lamsoor
- limoen
- mizuna
- mosterdbladsla
- norivel
- shisoblad
- spinazie
- vinaigrette
- zeebaars
- zure room
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.