Sergio's smaakmakers
70 recepten voor thuis
We hebben 74 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Sergio’s smaakmakers , online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
In zijn nieuwe thuiskookboek vertelt Sergio Herman je alles over 20 van zijn favoriete smaakmakers. Daarnaast leert hij je hoe je ze thuis kunt gebruiken om gerechten meer pit, scherpte, spanning, kracht of juist nuance te geven. Waarin kun je sojasaus gebruiken? Waarom moet je het lekvocht van een potje olijven nooit weggooien? Wat kun je allemaal een boost geven met ansjovis? En waarom heeft Sergio altijd limoen in huis? Het resultaat zijn 20 verhalen en 70 recepten bomvol smaak. Van een super eenvoudige tapenade tot een pittige pasta. En van een simpele salade tot een krachtige curry. - Eenvoudige recepten voor thuis - Je weet dat je hiermee je eigen kookniveau naar een hoger plan kunt tillen.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Sergio's smaakmakers
Een greep uit de 74 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: amandel, bloem, boter, ei, esdoornsiroop, espresso, gelatine, gemalen koffie, kaneel, mascarpone, melk, oploskoffiepoeder, peer, poedersuiker, room, roomijs, suiker en vanillestokje
Soort: fruit / koek en gebak
Ingrediënten: amandelpoeder, bakpoeder, bloem, boter, cacaopoeder, matchapoeder, melk, poedersuiker, pure chocolade, room, suiker, vanilleijs, vanilleolie, vanillestokje en witte chocolade
Soort: zoet / ijs
Ingrediënten: aardappelmousseline, arbequina olijfolie, bieslookbloemen, boter, citroen, courgettebloemen, daslook, esdoornsiroop, gekonfijte knoflook, groene asperge, kervelbloemen, lamsfilet, limoen, tijm en tijmbloemen
Soort: vlees
Ingrediënten: arbequina olijfolie, boter, champignon, citroen, ei, fregola, hazelnoot, kippenbouillon, knoflook, langoustine, natuurazijn, olijfolie, paddenstoel, parmezaanse kaas, pasta, rode port, room, sjalot, tijm, tuinkers en veldsla
Soort: pasta/noodles / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: ansjovis, arbequina olijfolie, basilicum, bieslook, cabernet sauvignon-azijn, citroen, focaccia, gekonfijte tomaten, hazelnoot, kappers, pijnboompitjes, sjalot, taggiasche olijf en tomaat
Soort: hapjes
Ingrediënten: aardappel, agria aardappel, basilicum, basilicummayonaise, gekonfijte tomaten, limoen en parmezaanse kaas
Soort: aardappelgerecht / frituur
Ingrediënten: arbequina olijfolie, beukenzwam, boter, cognac, gebakken uitjes, kalfsfond, kippendij, knoflook, lente ui, limoen, mirin, paksoi, sake, sesamzaad, sjalot, sojasaus, ui en vinaigrette
Soort: brood en broodgerecht / pasta/noodles / gevogelte / broodbeleg
Ingrediënten: arbequina olijfolie, artisjok, basilicum, beurre noisette, burrata, cabernet sauvignon-azijn, citroen, hazelnoot, ijsbergsla, krielaardappelen, oranje linzen, parmezaanse kaas, peterselie, room, rucola, sjalot, tomaat en zwarte linzen
Keuken: Italiaans
Soort: salade
Ingrediënten: arbequina olijfolie, basilicum, fetakaas, groene asperge, harissa, hummus, kikkererwt, komkommer, koriander, marjolein, munt, sjalot, sushi azijn en yoghurt
Soort: salade / groente
Ingrediënten: arbequina olijfolie, artisjokhart, basilicum, boter, citroen, dragon, dragonazijn, dragonblad, druivenpitolie, ei, groentebouillon, haricots verts, kerstomaat, kippendij, kippenjus, knoflook, little gem, mosterd, sjalot, spinazie, tijm, witte bonen en zonnebloemolie
Soort: gevogelte
Ingrediënten: arbequina olijfolie, boter, botersaus, chilipeper, court-bouillon, furikake, kreeft, lente ui, limoen, mirin, miso, sake, sojasaus, suiker, sushi azijn, tomaat, verveine en witte asperge
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: cabernet sauvignon-azijn, haricots verts, mayonaise, mosterdzaad, peterselie, radijs, sjalot, tomaat, yoghurt en zure augurken
Soort: groente / mosterd
Ingrediënten: algenmix, arbequina olijfolie, boter, coquille, ei, groene asperge, limoen, misolak, misovinaigrette, natuurazijn, norivel, sushi azijn, taugé, tempurabeslag, zeekraal en zeewiermix
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: arbequina olijfolie, basilicum, cashewnoten, chilivlokken, groene papaja, koriander, lente ui, limoen, mayonaise, munt, runderlende en vinaigrette
Soort: vlees
Ingrediënten: boter, cayennepeper, citroen, dragon, droge witte wijn, ei, kervel, natuurazijn, sjalot en zwarte peperkorrels
Soort: saus/dressing/jus
Ingrediënten: arbequina olijfolie, bieslook, bintje, boter, gekonfijte knoflook, kingkrab, olijfolie, room, vanilleolie en vanillestokje
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: arbequina olijfolie, aspergebroccoli, boter, cabernet sauvignon-azijn, citroen, fregola, jonge spinazie, kippenfond, knoflook, knoflookolie, lamsoor, mosterdblad, mosterdzaad, parelcouscous, parmezaanse kaas, pens, sjalot en varkensworst
Ingrediënten: aardappel, arbequina olijfolie, chardonnay azijn, citroen, knoflook, melk, parmezaanse kaas, radicchio, room, taggiasche olijf, taleggiokaas, tijm en tomaat
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / aardappelgerecht
Ingrediënten: bieslook, citroen, dille, ei, grijze garnalen, harissa en mayonaise
Soort: ei/omelet/frittata
Ingrediënten: arbequina olijfolie, boter, courgette, kalfslap, knoflook, lardo, limoen, marsala, parmezaanse kaas, pistache, salie, sjalot, vleesjus en witte wijn
Soort: vlees
Toon alle 74 recepten in dit boek