Recept uit Sergio's smaakmakers:

We hebben 74 recepten uit dit boek geindexeerd.
Welkom op heerlijkzoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Sergio’s smaakmakers, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
In zijn nieuwe thuiskookboek vertelt Sergio Herman je alles over 20 van zijn favoriete smaakmakers. Daarnaast leert hij je hoe je ze thuis kunt gebruiken om gerechten meer pit, scherpte, spanning, kracht of juist nuance te geven. Waarin kun je sojasaus gebruiken? Waarom moet je het lekvocht van een potje olijven nooit weggooien? Wat kun je allemaal een boost geven met ansjovis? En waarom heeft Sergio altijd limoen in huis? Het resultaat zijn 20 verhalen en 70 recepten bomvol smaak. Van een super eenvoudige tapenade tot een pittige pasta. En van een simpele salade tot een krachtige curry. - Eenvoudige recepten voor thuis - Je weet dat je hiermee je eigen kookniveau naar een hoger plan kunt tillen.
Aantekeningen bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.
Advertentie

Recepten uit Sergio's smaakmakers
Een greep uit de 74 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Diner / hoofdgerecht uit Sergio's smaakmakers:
Jonge tarbot met soja-beurre blanc
- Ingrediënten:
- arbequina olijfolie, botersaus, citroengras, daikon, foreleitjes, gember, knoflook, komkommer, koriander, limoen, limoenblad, sjalot, sojasaus, sushi-azijn en tarbot
- Soort:
- warme sauzen / vis
Bij de koffie uit Sergio's smaakmakers:
Esdoornstrikken met kers en pistache
- Ingrediënten:
- amandelpoeder, bladerdeeg, boter, ei, esdoornsiroop, kers, pistachenoten, pistachepasta, pistachepoeder, room en suiker
- Soort:
- koek en gebak / zoete hapjes
Diner / hoofdgerecht uit Sergio's smaakmakers:
Gelakte geplukte kip met paddestoelen, knoflook en soja
- Ingrediënten:
- arbequina olijfolie, beukenzwam, boter, cognac, gebakken uitjes, kalfsfond, kippendij, knoflook, lente ui, limoen, mirin, paksoi, sake, sesamzaad, sjalot, sojasaus, ui en vinaigrette
- Soort:
- brood en broodgerecht / pasta/noodles / gevogelte / broodbeleg
Amuse / diner / italiaanse antipasti / vis-antipasti / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Sergio's smaakmakers:
Gegrilde limoenen met tartaar van makreel
- Ingrediënten:
- arbequina olijfolie, champignon, limoen, makreel, mayonaise, radijs, sjalot, sojasaus, waterkers en watermeloen
- Soort:
- vis
Diner / voorgerecht uit Sergio's smaakmakers:
Thaise steak tartaar
- Ingrediënten:
- arbequina olijfolie, basilicum, cashewnoten, chilivlokken, groene papaja, koriander, lente ui, limoen, mayonaise, munt, runderlende en vinaigrette
- Soort:
- vlees
Diner / nagerecht uit Sergio's smaakmakers:
Kokos-vanillecrémeux
- Ingrediënten:
- amandelpoeder, ei, framboos, gelatine, gemalen kokos, grapefruit, mango, melk, peer, poedersuiker, room, rozenblaadjes, sinaasappel, suiker, vanilleolie en vanillestokje
- Soort:
- fruit
Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Sergio's smaakmakers:
Gevulde eitjes met garnaaltjes en harissa
- Ingrediënten:
- bieslook, citroen, dille, ei, grijze garnalen, harissa en mayonaise
- Soort:
- ei/omelet/frittata
Lunch / bijgerecht / lunchgerecht uit Sergio's smaakmakers:
Italiaanse linzensalade
- Ingrediënten:
- arbequina olijfolie, artisjok, basilicum, beurre noisette, burrata, cabernet sauvignon-azijn, citroen, hazelnoot, ijsbergsla, krielaardappelen, oranje linzen, parmezaanse kaas, peterselie, room, rucola, sjalot, tomaat en zwarte linzen
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- salade
Snack of tussendoortje / snack en tussendoortje uit Sergio's smaakmakers:
Frites met basilicum en parmezaanse kaas
- Ingrediënten:
- aardappel, agria aardappel, basilicum, basilicummayonaise, gekonfijte tomaten, limoen en parmezaanse kaas
- Soort:
- aardappelgerecht / frituur
Bijgerecht uit Sergio's smaakmakers:
Sojavinaigrette
- Ingrediënten:
- arbequina olijfolie, limoen, shiso, sojasaus en sushiazijn
- Soort:
- salade / saus/dressing/jus / garnituur
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Sergio's smaakmakers:
Spaghetti met noordzeekrab en chili
- Ingrediënten:
- arbequina olijfolie, aspergebroccoli, bieslook, boter, chardonnay azijn, chilivlokken, colatura italiaanse vissaus, kippenjus, krabvlees, limoen, noordzeekrab, parmezaanse kaas, peterselie, spaghetti en vissaus
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Bijgerecht uit Sergio's smaakmakers:
Bearnaisesaus
- Ingrediënten:
- boter, cayennepeper, citroen, dragon, droge witte wijn, ei, kervel, natuurazijn, sjalot en zwarte peperkorrels
- Soort:
- saus/dressing/jus
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Sergio's smaakmakers:
Oesters met miso-vinaigrette
- Ingrediënten:
- arbequina olijfolie, aubergine, daikon, gillardeau-oester, goudsbloemblaadjes, komkommer, limoen, misolak, mizuna blaadjes, rettich, sushi azijn, zeeuwse oesters en zure room
- Soort:
- schaal- en schelpdieren
Diner / hoofdgerecht uit Sergio's smaakmakers:
Gamba's ajillo
- Ingrediënten:
- arbequina olijfolie, beukenzwam, chilipeper, citroen, enoki, gamba, knoflook, oesterzwammen, peterselie, postelein, sjalot en tijm
- Soort:
- schaal- en schelpdieren
Recept uit Sergio's smaakmakers:
Broccoli met lamsoor en witte pens
- Ingrediënten:
- arbequina olijfolie, aspergebroccoli, boter, cabernet sauvignon-azijn, citroen, fregola, jonge spinazie, kippenfond, knoflook, knoflookolie, lamsoor, mosterdblad, mosterdzaad, parelcouscous, parmezaanse kaas, pens, sjalot en varkensworst
Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Sergio's smaakmakers:
Champignons farcis
- Ingrediënten:
- arbequina olijfolie, basilicum, boter, champignon, citroen, ei, kippenbouillon, kippengehakt, koriander, kroepoek, limoen, limoenblad, mayonaise, paneermeel, panko, pinda, sambal oelek, sjalot, sriracha en tijm
- Soort:
- gevogelte / paddenstoelen
Bijgerecht uit Sergio's smaakmakers:
Gratin van aardappel en taleggio
- Ingrediënten:
- aardappel, arbequina olijfolie, chardonnay azijn, citroen, knoflook, melk, parmezaanse kaas, radicchio, room, taggiasche olijf, taleggiokaas, tijm en tomaat
- Soort:
- ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / aardappelgerecht
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Sergio's smaakmakers:
Gegrilde tomaat met ricotta en dragon
- Ingrediënten:
- arbequina olijfolie, cabernet sauvignon-azijn, citroen, croutons, dragon, knoflook, knoflookolie, parmezaanse kaas, ricotta, san marzano-tomaten, sjalot, taggiasche olijf en zwarte olijf
- Soort:
- groente
Diner / voorgerecht uit Sergio's smaakmakers:
Paccheri met ansjovis, venkel en kappertjes
- Ingrediënten:
- ansjovis, arbequina olijfolie, boter, burrata, citroen, gekonfijte tomaten, kappers, kippenjus, knoflook, paccheri, parmezaanse kaas, room, venkel en venkelloof
- Soort:
- pasta/noodles