Sergio Herman - Sergio's smaakmakers

Sergio's smaakmakers

70 recepten voor thuis

Een boek van Sergio Herman

We hebben 74 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken uw kookboeken, zoals Sergio’s smaakmakers, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.

In zijn nieuwe thuiskookboek vertelt Sergio Herman je alles over 20 van zijn favoriete smaakmakers. Daarnaast leert hij je hoe je ze thuis kunt gebruiken om gerechten meer pit, scherpte, spanning, kracht of juist nuance te geven. Waarin kun je sojasaus gebruiken? Waarom moet je het lekvocht van een potje olijven nooit weggooien? Wat kun je allemaal een boost geven met ansjovis? En waarom heeft Sergio altijd limoen in huis? Het resultaat zijn 20 verhalen en 70 recepten bomvol smaak. Van een super eenvoudige tapenade tot een pittige pasta. En van een simpele salade tot een krachtige curry. - Eenvoudige recepten voor thuis - Je weet dat je hiermee je eigen kookniveau naar een hoger plan kunt tillen.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit Sergio's smaakmakers

Een greep uit de 74 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit Sergio Herman - Sergio's smaakmakers

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Sergio's smaakmakers:

Asperges met misoboter, kreeft en verveine

Ingrediënten:
arbequina olijfolie, boter, botersaus, chilipeper, court-bouillon, furikake, kreeft, lente ui, limoen, mirin, miso, sake, sojasaus, suiker, sushi azijn, tomaat, verveine en witte asperge

Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Sergio Herman - Sergio's smaakmakers

Bijgerecht uit Sergio's smaakmakers:

Olijvencouscous

Ingrediënten:
arbequina olijfolie, basilicum, chardonnay azijn, citroen, eetbare bloemen, feta, griekse yoghurt, groene olijf, harissa, hummus, kikkererwt, koriander, munt, parelcouscous, puntpaprika, sjalot, taggiasche olijf, venkelloof en zaatar

Soort:
salade / couscous/bulgur/quinoa
Een recept uit Sergio Herman - Sergio's smaakmakers

Diner / hoofdgerecht uit Sergio's smaakmakers:

Lamsvlees met groene kruiden en limoen

Ingrediënten:
aardappelmousseline, arbequina olijfolie, bieslookbloemen, boter, citroen, courgettebloemen, daslook, esdoornsiroop, gekonfijte knoflook, groene asperge, kervelbloemen, lamsfilet, limoen, tijm en tijmbloemen

Soort:
vlees
Een recept uit Sergio Herman - Sergio's smaakmakers

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Sergio's smaakmakers:

Aardbeien met venkel en yoghurt

Ingrediënten:
aardbei, aardbeipoeder, arbequina olijfolie, citroen, dragon, limoen, poedersuiker, spinazie, venkel, vlierbloesemsiroop, yoghurt en yoghurtsorbet

Soort:
salade
Een recept uit Sergio Herman - Sergio's smaakmakers

Diner / hoofdgerecht uit Sergio's smaakmakers:

Cassoulet met kip en dragon

Ingrediënten:
arbequina olijfolie, artisjokhart, basilicum, boter, citroen, dragon, dragonazijn, dragonblad, druivenpitolie, ei, groentebouillon, haricots verts, kerstomaat, kippendij, kippenjus, knoflook, little gem, mosterd, sjalot, spinazie, tijm, witte bonen en zonnebloemolie

Soort:
gevogelte
Een recept uit Sergio Herman - Sergio's smaakmakers

Bijgerecht uit Sergio's smaakmakers:

Gepofte aubergine met mortadella en parmezaan

Ingrediënten:
ansjovis, arbequina olijfolie, aubergines, basilicum, cabernet sauvignon-azijn, citroen, ei, kappers, knoflook, mortadella, mosterd, parmezaanse kaas, pistache, rucola, sjalot, tomaatjes en zonnebloemolie

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / groente
Een recept uit Sergio Herman - Sergio's smaakmakers

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Sergio's smaakmakers:

Oesters met miso-vinaigrette

Ingrediënten:
arbequina olijfolie, aubergine, daikon, gillardeau-oester, goudsbloemblaadjes, komkommer, limoen, misolak, mizuna blaadjes, rettich, sushi azijn, zeeuwse oesters en zure room

Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Sergio Herman - Sergio's smaakmakers

Lunch / lunchgerecht uit Sergio's smaakmakers:

Tarte tomates

Ingrediënten:
arbequina olijfolie, basilicum, bladerdeeg, citroen, courgette, gekonfijte knoflook, gekonfijte tomaten, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, pesto, pijnboompitjes, taggiasche olijf, tomaat, volle melk en zachte geitenkaas

Soort:
quiche / groente
Een recept uit Sergio Herman - Sergio's smaakmakers

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Sergio's smaakmakers:

Salade van jonge aardappeltjes met ansjovis vierge

Ingrediënten:
aardappel, ansjovis, arbequina olijfolie, basilicum, bieslook, cabernet sauvignon-azijn, citroen, groene olijf, knoflook, korianderzaad, limoen, rozemarijn, sjalot, tomaat, venkel, venkelloof, zoetzure jalapenopeper en zure ansjovisfilets

Soort:
salade / aardappelgerecht
Een recept uit Sergio Herman - Sergio's smaakmakers

Diner / hoofdgerecht uit Sergio's smaakmakers:

Saltimbocca met lardo

Ingrediënten:
arbequina olijfolie, boter, courgette, kalfslap, knoflook, lardo, limoen, marsala, parmezaanse kaas, pistache, salie, sjalot, vleesjus en witte wijn

Soort:
vlees
Een recept uit Sergio Herman - Sergio's smaakmakers

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Sergio's smaakmakers:

Gegrilde tomaat met ricotta en dragon

Ingrediënten:
arbequina olijfolie, cabernet sauvignon-azijn, citroen, croutons, dragon, knoflook, knoflookolie, parmezaanse kaas, ricotta, san marzano-tomaten, sjalot, taggiasche olijf en zwarte olijf

Soort:
groente
Een recept uit Sergio Herman - Sergio's smaakmakers

Bijgerecht uit Sergio's smaakmakers:

Verse harissa

Ingrediënten:
arbequina olijfolie, chilipepertje, karwijzaad, kippenbouillon, knoflook, komijnzaad, korianderzaad, munt, rode paprika, tomaat, tomatenpuree en ui

Soort:
saus/dressing/jus / kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Een recept uit Sergio Herman - Sergio's smaakmakers

Bijgerecht uit Sergio's smaakmakers:

Spicy avocadosalade

Ingrediënten:
avocado, cashewnoten, chilipeper, fleur de sel, koriander, limoen, munt, palmsuiker, rietsuiker, sesamzaad, sjalot en thaise vissaus

Soort:
salade / groente
Toon alle 74 recepten in dit boek