Sergio Herman - Sergio's smaakmakers

Sergio's smaakmakers

70 recepten voor thuis

Een boek van Sergio Herman

We hebben 74 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken uw kookboeken, zoals Sergio’s smaakmakers, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.

In zijn nieuwe thuiskookboek vertelt Sergio Herman je alles over 20 van zijn favoriete smaakmakers. Daarnaast leert hij je hoe je ze thuis kunt gebruiken om gerechten meer pit, scherpte, spanning, kracht of juist nuance te geven. Waarin kun je sojasaus gebruiken? Waarom moet je het lekvocht van een potje olijven nooit weggooien? Wat kun je allemaal een boost geven met ansjovis? En waarom heeft Sergio altijd limoen in huis? Het resultaat zijn 20 verhalen en 70 recepten bomvol smaak. Van een super eenvoudige tapenade tot een pittige pasta. En van een simpele salade tot een krachtige curry. - Eenvoudige recepten voor thuis - Je weet dat je hiermee je eigen kookniveau naar een hoger plan kunt tillen.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit Sergio's smaakmakers

Een greep uit de 74 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit Sergio Herman - Sergio's smaakmakers

Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Sergio's smaakmakers:

Ansjovistapenade

Ingrediënten:
ansjovis, arbequina olijfolie, basilicum, bieslook, cabernet sauvignon-azijn, citroen, focaccia, gekonfijte tomaten, hazelnoot, kappers, pijnboompitjes, sjalot, taggiasche olijf en tomaat

Soort:
hapjes
Een recept uit Sergio Herman - Sergio's smaakmakers

Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Sergio's smaakmakers:

Kleine komkommers met harissa en hummus

Ingrediënten:
arbequina olijfolie, basilicum, fetakaas, groene asperge, harissa, hummus, kikkererwt, komkommer, koriander, marjolein, munt, sjalot, sushi azijn en yoghurt

Soort:
salade / groente
Een recept uit Sergio Herman - Sergio's smaakmakers

Lunch / bijgerecht uit Sergio's smaakmakers:

Maatjesharing met bietjes en mierikswortel

Ingrediënten:
arbequina olijfolie, basilicum, bieslook, biet, chardonnay azijn, citroen, dille, druivenpitolie, limoen, maatjesharing, mierikswortel, mosterdblad, olijfolie, roomse kervel, sushi azijn, verse tijm, vinaigrette, yoghurt, zoete ui en zuurdesembrood

Soort:
salade / brood en broodgerecht / vis
Een recept uit Sergio Herman - Sergio's smaakmakers

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Sergio's smaakmakers:

Spaghetti met noordzeekrab en chili

Ingrediënten:
arbequina olijfolie, aspergebroccoli, bieslook, boter, chardonnay azijn, chilivlokken, colatura italiaanse vissaus, kippenjus, krabvlees, limoen, noordzeekrab, parmezaanse kaas, peterselie, spaghetti en vissaus

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit Sergio Herman - Sergio's smaakmakers

Bijgerecht uit Sergio's smaakmakers:

Verse harissa

Ingrediënten:
arbequina olijfolie, chilipepertje, karwijzaad, kippenbouillon, knoflook, komijnzaad, korianderzaad, munt, rode paprika, tomaat, tomatenpuree en ui

Soort:
saus/dressing/jus / kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Een recept uit Sergio Herman - Sergio's smaakmakers

Bijgerecht uit Sergio's smaakmakers:

Aubergine Hongkong-style

Ingrediënten:
aubergine, chili-knoflooksaus, citroen, gedroogde knoflookchips, knoflook, koriander, lente ui, mayonaise, olijfolie, peterselie en vijfkruidenpoeder

Soort:
groente
Een recept uit Sergio Herman - Sergio's smaakmakers

Recept uit Sergio's smaakmakers:

Broccoli met lamsoor en witte pens

Ingrediënten:
arbequina olijfolie, aspergebroccoli, boter, cabernet sauvignon-azijn, citroen, fregola, jonge spinazie, kippenfond, knoflook, knoflookolie, lamsoor, mosterdblad, mosterdzaad, parelcouscous, parmezaanse kaas, pens, sjalot en varkensworst

Een recept uit Sergio Herman - Sergio's smaakmakers

Diner / nagerecht uit Sergio's smaakmakers:

Bosbessen met zwarte olijven

Ingrediënten:
amandelpoeder, arbequina olijfolie, bloem, bosbes, bosbessencoulis, boter, cacaoboter, limoen, pistache, suiker, taggiasche olijf, vanilleijs, witte chocolade en zout

Een recept uit Sergio Herman - Sergio's smaakmakers

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Sergio's smaakmakers:

Koffie, peer en esdoorn

Ingrediënten:
amandel, bloem, boter, ei, esdoornsiroop, espresso, gelatine, gemalen koffie, kaneel, mascarpone, melk, oploskoffiepoeder, peer, poedersuiker, room, roomijs, suiker en vanillestokje

Soort:
fruit / koek en gebak
Een recept uit Sergio Herman - Sergio's smaakmakers

Bijgerecht uit Sergio's smaakmakers:

Geroosterde bloemkool ceasar

Ingrediënten:
ansjovis, ansjoviscreme, arbequina olijfolie, bloemkool, chardonnay azijn, citroen, croutons, groentebouillon, romeinse sla, roomse kervel, sjalot en yoghurt

Soort:
groente
Een recept uit Sergio Herman - Sergio's smaakmakers

Lunch / lunchgerecht uit Sergio's smaakmakers:

Tarte tomates

Ingrediënten:
arbequina olijfolie, basilicum, bladerdeeg, citroen, courgette, gekonfijte knoflook, gekonfijte tomaten, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, pesto, pijnboompitjes, taggiasche olijf, tomaat, volle melk en zachte geitenkaas

Soort:
quiche / groente
Een recept uit Sergio Herman - Sergio's smaakmakers

Bijgerecht uit Sergio's smaakmakers:

Gratin van aardappel en taleggio

Ingrediënten:
aardappel, arbequina olijfolie, chardonnay azijn, citroen, knoflook, melk, parmezaanse kaas, radicchio, room, taggiasche olijf, taleggiokaas, tijm en tomaat

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / aardappelgerecht
Een recept uit Sergio Herman - Sergio's smaakmakers

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Sergio's smaakmakers:

Coquille-misomousseline

Ingrediënten:
algenmix, arbequina olijfolie, boter, coquille, ei, groene asperge, limoen, misolak, misovinaigrette, natuurazijn, norivel, sushi azijn, taugé, tempurabeslag, zeekraal en zeewiermix

Soort:
schaal- en schelpdieren
Toon alle 74 recepten in dit boek