Coquille-misomousseline
★
★
★
★
★
Een recept van Sergio Herman.
U vindt dit recept op pagina 192 in Sergio's smaakmakers .
- Gang:
- voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti
- Soort:
- schaal- en schelpdieren
Ingrediënten
- algenmix
- arbequina olijfolie
- boter
- coquille
- ei
- groene asperge
- limoen
- misolak
- misovinaigrette
- natuurazijn
- norivel
- sushi azijn
- taugé
- tempurabeslag
- zeekraal
- zeewiermix
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.