Bayerische leberknôdelsuppe - Beierse levernoedelsoep

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 100 in Elseviers culinaire atlas .

Keuken:
Duits
Gang:
voorgerecht / hoofdgerecht
Soort:
soep/bouillon / noedels

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Diebchen mit Ochsenschwanz - Aardappelnoedels met ossenstaartvulling en paddenstoelen

Een recept uit  - Deutsche Küche

Storzapretti

Een recept uit André Dominé - Culinaria Frankrijk

Kaastart met rucola en maanzaad - torta alla rucola e taleggio

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Konijnenterrine - terrine de lapin

Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel II