Saltimbocca alla Romana - Kalfsschnitzel met salie en ham

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 167 in Elseviers culinaire atlas .

Keuken:
Italiaans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
vlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Kalfsschnitzel "Petronia"

Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Kalfsschnitzeltje

Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Kalfsschnitzels met parmaham en salie - saltimbocca alla romana

Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel II

Kalfsschnitzeltjes met marsala

Een recept uit Janneke Vreugdenhil - Eten en zo