Ch'ao yu ssu - Casserole van vis en vlees

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 250 in Elseviers culinaire atlas .

Keuken:
Chinees
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
vlees / vis

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Bleekselderij met walnoten

Een recept uit Rianne Buis - AH eetboekenreeks 6 - Roerbakken

Gortsoep - minestra d´orzo

Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Ketjapsaus minute IV

Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan

Boekweitnoedels met roodgestoofd rundvlees (Niu Rou Qiao Mian)

Een recept uit Fuchsia Dunlop - De echte Chinese keuken thuis