Visfilet

Visfilet wordt beschouwd als vis.

Alternatieve namen: gefileerde vis, visfilets en vismoot.

Zoek naar visfilet in uw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met visfilet in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste visfilet recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient visfilet:

Een recept uit J.C. Heidenreich, F.M. Stoll en W.H. de Groot - Het nieuwe Haagse kookboek

Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:

Bouillabaisse

Ingrediënten:
garnaal, knoflook, mossel, nootmuskaat, olijfolie, saffraan, soeptomaten, ui, visbouillon, visfilet, witte wijn, zout en zwarte peper

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

provencaalse vissoep

Ingrediënten:
knoflook, laurierblad, olijfolie, prei, saffraan, sinaasappelschil, stokbrood, tijm, tomaat, ui, venkelknol, venkelzaad, visbouillon en visfilet

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit  - Story on a Plate

Diner / voorgerecht uit Story on a Plate:

Kumizakana - Proeverij van Japanse voorgerechten

Ingrediënten:
bamboescheuten in kombu, compote van zure kersen, daikon, daikonwortel, gepekelde groenten, miso, oos indische kers, physalis, rode zeebaars, spinazie met sesamdressing, visfilet en zeeslak

Keuken:
Japans / Internationaal
Een recept uit David Japy, Jane Teasdale en Delphine de Montalier - Rauw

Recept uit Rauw:

Rauwe vis & kokosmelk

Ingrediënten:
kokosnoot, komkommer, lente ui, limoensap en visfilet

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Recept uit Margriet kookboek:

Sashimi

Ingrediënten:
citroensap, japanse sojasaus, mirin, sherry, visfilet en voorjaarsui

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit  - Tapas

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:

Spiesjes van zeevruchten

Ingrediënten:
garnalen, kerrie-honingsaus, minipompoen, mosselen, rode paprika en visfilet

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer

Recept uit Speisekammer:

Graved Fisch - Gebeitste vis

Ingrediënten:
dille, grof gemalen witte peper, joodvrij zeezout, suiker en visfilet

Keuken:
Zweeds / Noors / Noord-west-Europees
Soort:
inmaak / vis