Kang ts'ao yang jou - Roodgekookt lamsvlees met rode saus
★
★
★
★
★
Een recept van Jane Grigson.
U vindt dit recept op pagina 251 in Elseviers culinaire atlas .
- Keuken:
- Chinees
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- vlees
Ingrediënten
- bloem
- bouillon
- gember
- knoflook
- lamslappen
- maïzena
- rode wijn
- sojasaus
- suiker
- tomatensaus
- ui
- zonnebloemolie
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.