Carne en jocon - Rundvlees in tomaat-pepersaus
★
★
★
★
★
Een recept van Jane Grigson.
U vindt dit recept op pagina 291 in Elseviers culinaire atlas .
- Keuken:
- Midden-Amerikaans
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- vlees
Ingrediënten
- chilipeper
- groene tomaat
- knoflook
- kruidnagel
- laurier
- oregano
- peper
- rode paprika
- runderbouillon
- runderlappen
- slaolie
- tomaat
- tortilla
- ui
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.