Fejoada completa - Vlees en bonen
★
★
★
★
★
Een recept van Jane Grigson.
U vindt dit recept op pagina 296 in Elseviers culinaire atlas .
- Keuken:
- Braziliaans
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- stoofgerecht
Ingrediënten
- farofa de mandioca
- gedroogd rundvlees
- gerookte ossentong
- knoflook
- linguica
- peper
- rode chilipeper
- rundernekvlees
- spekvet
- tomaat
- ui
- varkensworstjes
- zout
- zwarte bonen
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.