Ode aan de rendang - Gekruid droog gestoofd rundvlees op twee manieren

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 43 in Baru Belanda .

Keuken:
Indonesisch
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
rundvlees / bouillon

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Rendang padang - sumatraans gekaramelliseerd rundvlees met acar van rodekool, mango en komkommer

Een recept uit Remko Kraaijeveld en Vanja van der Leeden - Indorock

Bijgerechten bij Nasi Kerabu

Een recept uit Wendy Hutton - Culinaire reisbibliotheek Maleisie

Zoete wintersalade

Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Sambal goreng kool III (gekruide kool)

Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan