Ode aan de rendang - Gekruid droog gestoofd rundvlees op twee manieren
★
★
★
★
★
Een recept van Pascal Jalhay.
U vindt dit recept op pagina 43 in Baru Belanda .
- Keuken:
- Indonesisch
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- rundvlees / bouillon
Ingrediënten
- acar
- citroengras
- geelwortel
- kaneelstokje
- kokosmelk
- kokosolie
- kruidenpasta
- limoen
- rendang jerkey
- rendang pate
- rundersucade
- tamarinde
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.