Gebakken langoustines met langoustinesaus, sambal maison, nasi kuning en gumbava-gel
★
★
★
★
★
Een recept van Pascal Jalhay.
U vindt dit recept op pagina 225 in Baru Belanda .
- Keuken:
- Indonesisch
- Soort:
- schaal- en schelpdieren
Ingrediënten
- gehakte pindas
- gunbava-gel
- koriander
- langoustines
- langoustinesaus
- nasi kuning
- plantaardige olie
- salade van gemarineerde bonen
- sambal maison
- schaaldierenjus
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.