Makreel bumbu Bali met gado gado, sambal pure C, tomatencompote, bumbu Bali, pindacrème en acar van groenten
★
★
★
★
★
Een recept van Pascal Jalhay.
U vindt dit recept op pagina 227 in Baru Belanda .
- Keuken:
- Indonesisch
- Soort:
- vis
Ingrediënten
- acar campur
- boontjes
- bumbu bali
- kecab-vinaigrette
- komkommer
- korenbloem
- kwarteleitjes
- limoenrasp
- limoensap
- makreelfilet
- minikomkommer
- pindacrème
- radijs
- rode chilipeper
- sambal maison pure c
- serundeng
- tomatencompote
- venkelkruid
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.