Ham met peterselie - jambon persillé

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 34 in Frankrijk koken en reizen .

Keuken:
Frans
Gang:
voorgerecht / lunchgerecht
Soort:
vlees / schuim/mousse/gelei / feestdagen / paté/terrine

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Gegeleerde fond - aspic gelée

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Heldere kalfsfond

Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Fond

Een recept uit Wolfram Siebeck - Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger

Bollito misto

Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud