Ham met peterselie - jambon persillé
★
★
★
★
★
Een recept van Gilles Pudlowski.
U vindt dit recept op pagina 34 in Frankrijk koken en reizen .
- Keuken:
- Frans
- Gang:
- voorgerecht / lunchgerecht
- Soort:
- vlees / schuim/mousse/gelei / feestdagen / paté/terrine
Ingrediënten
- kalfspoot
- kalfsschenkel
- knoflook
- laurierblad
- rauwe ham
- sjalot
- tijm
- verse dragon
- verse kervel
- verse peterselie
- peper
- witte bourgogne
- witte wijnazijn
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.