Vissoep - soupe de poissons
★
★
★
★
★
Een recept van Gilles Pudlowski.
U vindt dit recept op pagina 37 in Frankrijk koken en reizen .
- Keuken:
- Frans / Provençaals
- Gang:
- voorgerecht
- Soort:
- soep/bouillon / vis
Ingrediënten
- brood
- gedroogde tijm
- gedroogde venkel
- olijfolie
- groene paprika
- grof zeezout
- gruyère
- knoflook
- laurierblad
- olijfolie
- prei
- saffraandraadjes
- stokbrood
- tomaat
- ui
- vermicelli
- verse peterselie
- verse spaanse peper
- peper
- water
- witvis
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.