Klassieke eendepâté - paté de canard d' Amiens
★
★
★
★
★
Een recept van Gilles Pudlowski.
U vindt dit recept op pagina 42 in Frankrijk koken en reizen .
- Keuken:
- Frans
- Gang:
- picknick / brunch / voorgerecht
- Soort:
- vlees / quiche / gevogelte / paté/terrine
Ingrediënten
- boter
- champignon
- eend
- ei
- jenever
- kalfspoot
- kip
- konijn
- korstdeeg
- melk
- peper
- pistaches
- quatre épices
- sjalot
- ui
- varkensbuik
- varkensfilet
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.