Kalfslever à la Lyonnaise - foie de veau à la lyonnaise

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 173 in Frankrijk koken en reizen .

Keuken:
Frans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
orgaanvlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

ln melk gepocheerde kalfslever met geglaceerde cipollini, Granny Smith, Dijonmosterd en sauce laurier

Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Leverspiesjes met spek (tweede versie)

Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Fegato di vitello con salvia - Kalfslever met salie

Een recept uit Onno Kleyn - Italië

Gebakken lever met salie en appel-karamelsaus

Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen