Gestoofde artisjokken - artichauts à la barigoule
★
★
★
★
★
Een recept van Gilles Pudlowski.
U vindt dit recept op pagina 204 in Frankrijk koken en reizen .
- Keuken:
- Frans / Provençaals
- Gang:
- bijgerecht
- Soort:
- stoofgerecht / vegetarisch / groente
Ingrediënten
- artisjokken
- citroen
- droge witte wijn
- knoflook
- laurierblad
- olijfolie
- peper
- ui
- verse tijm
- violetartisjok
- water
- wortel
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.