In miso-gemberbouillon gestoofde runderborst
★
★
★
★
★
Een recept van Jean Beddington.
U vindt dit recept op pagina 76 in Bouillon .
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- rundvlees
Ingrediënten
- boter
- bruine misopasta
- gemberwortel
- olie
- runderborst
- runderbouillon
- shiitake
- spitskool
- steranijs
- uien
- wit sesamzaad
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.