Kalfsborst met salsa verde en schorseneren
★
★
★
★
★
Een recept van Jean Beddington.
U vindt dit recept op pagina 96 in Bouillon .
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- kalfsvlees
Ingrediënten
- ansjovis
- bieslook
- bladpeterselie
- blanke kalfsbouillon
- bleekselderij
- bloem
- boter
- citroen
- citroensap
- dijonmosterd
- droge witte wijn
- ei
- kalfsborst
- kappers
- knoflook
- laurier
- maïzena
- olijfolie
- pancetta
- rodewijnazijn
- rucola
- schorseneer
- uien
- winterpeen
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.