Lamslende met hazelnoot-peterseliekorst
★
★
★
★
★
Een recept van Jean Beddington.
U vindt dit recept op pagina 182 in Bouillon .
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- lamsvlees
Ingrediënten
- bladpeterselie
- boter
- dijonmosterd
- hazelnoot
- lamsfond
- lamslende
- lamsrump-steak
- olijfolie
- panko
- rode wijn
- sjalot
- tijmblaadjes
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.