Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Lamslende met hazelnoot-peterseliekorst
- Ingrediënten:
- bladpeterselie, boter, dijonmosterd, hazelnoot, lamsfond, lamslende, lamsrump-steak, olijfolie, panko, rode wijn, sjalot en tijmblaadjes
- Soort:
- lamsvlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
Lamsrump-steak wordt beschouwd als lamsvlees.
Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met lamsrump-steak in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.
De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient lamsrump-steak:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2009-01:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2009-01:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2011-07:
Recept uit de zilveren lepel:
Lunch / lunchgerecht uit delicious. magazine - 2010-08:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2010-08:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2006-12:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2007-11:
Recept uit delicious. magazine - 2010-08:
Recept uit delicious. magazine - 2010-08:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2013-06:
Recept uit delicious. magazine - 2015-12:
Recept uit delicious. magazine - 2015-12:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2015-08:
Bijgerecht uit delicious. magazine - 2011-04:
Recept uit delicious. magazine - 2011-04:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2011-04:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2010-09:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2007-08:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2007-08:
Recept uit de zilveren lepel:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2013-01: