Gekruid gerecht met kippenlevers - sambal goreng atie ajam
★
★
★
★
★
Een recept van Hans Belterman.
U vindt dit recept op pagina 19 in Indonesie .
- Keuken:
- Indonesisch
- Gang:
- bijgerecht / hoofdgerecht
- Soort:
- gevogelte / orgaanvlees
Ingrediënten
- arachideolie
- bruine basterdsuiker
- citroengras
- citroensap
- dunne kokosmelk
- goela djawa
- groentebouillon
- kippenbouillon
- kippenlever
- knoflook
- laos
- melk
- sambal oelek
- sereh
- ui
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.