Omelet met garnalen - telor dadar oedang
★
★
★
★
★
Een recept van Hans Belterman.
U vindt dit recept op pagina 90 in Indonesie .
- Keuken:
- Indonesisch
- Gang:
- buffet / hoofdgerecht
- Soort:
- ei/omelet/frittata / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten
- bruine basterdsuiker
- djahé
- ei
- geklaarde boter
- gemberwortelpoeder
- ghee
- goela djawa
- hollandse garnalen
- ketjap benteng asin
- knoflook
- maïsolie
- ui
- verse bieslook
- verse bladselderij
- verse garnalen
- zonnebloemolie
- zout
- zoute indonesische sojasaus
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.