Ketjap benteng asin

Ketjap benteng asin wordt beschouwd als ketjap asin.

Zoek naar ketjap benteng asin in uw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met ketjap benteng asin in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste ketjap benteng asin recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient ketjap benteng asin:

Een recept uit Hans Belterman - Maleisie

Diner / hoofdgerecht uit Maleisie:

Gebakken rijstmie - mie siam kering

Ingrediënten:
arachideolie, chinese oestersaus, chinese worst, ei, garnalen, ketjap benteng asin, ketjap benteng manis, knoflook, krulpeterselie, lap tsjong, noorse garnalen, peper, prei, rijstmie, rode ui, sambal oelek, taugé, tomaat, varkensvlees, voorjaarsui, zoete indonesische sojasaus, zonnebloemolie, zout en zoute indonesische sojasaus

Keuken:
Maleisisch
Soort:
vlees / pasta/noodles
Een recept uit Hans Belterman - Maleisie

Diner / hoofdgerecht uit Maleisie:

Gebakken vis met sojasaus - ikan goreng taotjo

Ingrediënten:
arachideolie, bonito, citroensap, gemberwortel, kabeljauw, ketjap benteng asin, ketjap benteng manis, knoflook, sambal badjak, sambal oelek, sojabonenpasta, taotjo, tarbot, tomaat, ui, verse bladselderij, verse koriander, zeevis, zoete indonesische sojasaus, zout en zoute indonesische sojasaus

Keuken:
Maleisisch
Soort:
vis
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / hoofdgerecht uit Indonesie:

Gebakken vis met pindasaus - ikan boemboe katjang

Ingrediënten:
arachideolie, asemvocht, citroensap, dikke kokosmelk, kabeljauwfilet, ketjap benteng asin, ketjap benteng manis, limoensap, pindakaas, rode spaanse peper, verse koriander, verse peterselie, zeevisfilet, zoete indonesische sojasaus, zout, zoute indonesische sojasaus en gemalen zwarte peper

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vis
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Indonesie:

Chinese eieren - telor bèbèk belang

Ingrediënten:
eendenei, ketjap benteng asin, peper, theeblaadjes, verse peterselie, water en zoute indonesische sojasaus

Keuken:
Indonesisch
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / hoofdgerecht uit Indonesie:

Gestoofde vis in sojasaus - ikan ketjap

Ingrediënten:
arachideolie, asemvocht, citroensap, gemberwortel, ketjap benteng asin, ketjap benteng manis, knoflook, limoensap, sambal oelek, sambal trassi, ui, zeevisfilet, zeewolffilet, zoete indonesische sojasaus, zout en zoute indonesische sojasaus

Keuken:
Indonesisch
Soort:
stoofgerecht / vis
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Buffet / bijgerecht uit Indonesie:

Taugésalade - lalab taugé

Ingrediënten:
citroensap, ketjap benteng asin, komkommer, kruidenazijn, limoensap, prei, radijs, sambal badjak, sambal oelek, taugé, verse bieslook, zoetzure augurk en zoute indonesische sojasaus

Keuken:
Indonesisch
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Hans Belterman - Driemaal anders uit de wok

Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:

Varkensvlees met champignons

Ingrediënten:
arachideolie, champignon, chinese rijstwijn, ketjap benteng asin, lichte chinese sojasaus, mager varkensvlees, maïzena, peper, prei, sherry en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vlees
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:

Kipblokjes met pinda's - ajam katjang 2

Ingrediënten:
arachideolie, dikke kokosmelk, dunne kokosmelk, kerrie djawa, ketjap benteng asin, ketjap benteng manis, kippenborstfilet, kippenbouillon, knoflook, peper, pinda, sambal oelek, ui, zoete indonesische sojasaus, zout en zoute indonesische sojasaus

Keuken:
Indonesisch
Soort:
gevogelte
Een recept uit Hans Belterman - Driemaal anders uit de wok

Bijgerecht uit Driemaal anders uit de wok:

Uitjes in sojasaus

Ingrediënten:
arachideolie, bruine basterdsuiker, djahé, gemberwortelpoeder, goela djawa, ketjap benteng asin, ketjap benteng manis, ui, knoflook, olie, sambal oelek, verse peterselie, zilverui, zoete indonesische sojasaus en zoute indonesische sojasaus

Keuken:
Aziatisch / Indonesisch / Maleisisch / Filipijns
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Indonesie:

Gefrituurde gehaktpakjes uit Java - pangsit goreng Borobudur

Ingrediënten:
arachideolie, bruine basterdsuiker, citroensap, gemberwortel, goela djawa, ketjap benteng asin, ketjap benteng manis, kippengehakt, knoflook, limoensap, maïzena, olie, pangsitvelletjes, rode peperolie, sambal oelek, verse garnalen, zoete indonesische sojasaus, zout en zoute indonesische sojasaus

Keuken:
Indonesisch / Javaans
Soort:
gevogelte / hartige hapjes / schaal- en schelpdieren / frituur
Een recept uit Hans Belterman - Filippijnen

Diner / hoofdgerecht uit Filippijnen:

Varkenskrabbetjes - spare ribs

Ingrediënten:
arachideolie, bruine basterdsuiker, gemberwortel, goela djawa, ketjap benteng asin, ketjap benteng manis, knoflook, olie, ui, varkenskrabbetjes, zoete sojasaus, zout, zoute sojasaus en gemalen zwarte peper

Keuken:
Filipijns
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Buffet / bijgerecht uit Indonesie:

Koolsalade - lalab koebis

Ingrediënten:
arachideolie, citroensap, ketjap benteng asin, knoflook, limoensap, sambal oelek, witte basterdsuiker, witte kool, zout en zoute indonesische sojasaus

Keuken:
Indonesisch
Soort:
salade / vegetarisch