Kip met garnalen op Balinese wijze - opor ajam dan oedang
★
★
★
★
★
Een recept van Hans Belterman.
U vindt dit recept op pagina 118 in Indonesie .
- Keuken:
- Indonesisch / Balinees
- Gang:
- buffet / hoofdgerecht
- Soort:
- gevogelte / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten
- citroensap
- dikke kokosmelk
- djahé
- dunne kokosmelk
- garnalen
- gemberwortelpoeder
- kemirienoten
- ketoembar
- kippenborstfilet
- knoflook
- koenjit
- koriander
- kurkuma
- limoensap
- maïsolie
- noorse garnalen
- sambal oelek
- ui
- verse bieslook
- zonnebloemolie
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.