Gebakken aubergine met koude sojasaus - tèrong tjoloh-tjoloh Agus
★
★
★
★
★
Een recept van Hans Belterman.
U vindt dit recept op pagina 191 in Indonesie .
- Keuken:
- Indonesisch
- Gang:
- buffet / bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti
- Soort:
- vegetarisch / groente
Ingrediënten
- arachideolie
- aubergine
- bruine basterdsuiker
- citroensap
- goela djawa
- ketjap benteng asin
- knoflook
- komkommer
- limoensap
- olie
- sambal oelek
- sambal trassi
- ui
- zout
- zoute indonesische sojasaus
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.